Søg
  • Majbrit A. Kirkegaard

At leve med angst som iværksætter - DEL 1

Opdateret: juni 7
Stephanie Louisa Ley Stenberg

Stephanie Louisa Ley Stenberg. er 27 år gammel og bor på Amager.


Hun hjælper selvstændige med at visualisere deres brandfortælling igennem film og billeder, så de kan tiltrække deres drømmekunder.


Udover det er hun partner i FIN, der er et netværk for kvindelige iværksættere.


FIN netværket er stiftet af Sofie Wille som jeg tidligere har interviewet. Det er episode nr. 48.


Stephanie lider af angst. En diagnose hun fik for nogle år tilbage som har haft stor påvirkning på hvordan hun tilrettelægger sin dag som selvstændig.


I episodens DEL 1, taler vi om hvordan Stephanie håndterer sin angst, når man som iværksætter har så mange forskellige kasketter på og jævnligt skal bevæge sig ud af komfortzonen for at skabe resultaterne.


Stephanie taler i den grad for iværksætteriet på trods af diagnoser, men deler også med dig hvad der er vigtigt inden du går i gang.


Og episoden DEL 2, som udkommer om præcis en uge, kan du lytte til Stephanies 3 råd til dig der drømmer om at være iværksætter.


Endvidere deler hun også hvad hun mener der skal til for at vækste kvindeligt iværksætteri i Danmark, hvilket mindset det kræver at stå på iværksætterscenen og hvor faldgrupperne opstår henne.


Du kan roligt forvente masser af værdi, en god snak og redskaber du kan tage med på din iværksætterrejse.


Hvis du kan lide podcasten, så giv den nogle stjerner og skriv en anmeldelse, så flere kan få gavn af den.


Husk også at hente dine gratis iværksætter ressourcer eller tilmeld dig ventelisten til kurset ”start den virksomhed du drømmer om – trin for trin (og lær hvordan du reelt kan leve af den fra start!), hvis du gerne vil være iværksætter.


Hvis du vil vide noget mere om Stephanie, hendes virksomhed og det hun tilbyder, kan jeg varmt anbefale dig at besøge hendes hjemmeside eller følge med på hendes Instagram.

21 visninger0 kommentarer