Fleksjobber med egen virksomhed

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Mona Nyholm er 47 år gammel og er mor til to voksne børn. Mona er tilkendt fleksjob og lever dagligt med kroniske smerter.

 

Hendes arbejde består i at drive hendes virksomhed The Better You, der tilbyder en bred palette af online kurser indenfor smertehåndtering og 1:1 mentoring sessioner.

Mona har været selvstændig før hun blev fleksjobber, hvor hun havde et hjemmeservice virksomhed.

 

Udover online kurser indenfor smertehåndtering, tilbyder hun også sig selv som privat socialrådgiver. Hendes store passion er at hjælpe med at flytte mennesker fra a-b.

 

Hun har igennem det meste af hendes arbejdsliv arbejdet med menneskers psykiske udfordring, kroniske smerter og misbrug.

 

I dag hjælper i dag primært mennesker med kroniske smerter, og den hverdag og de udfordringer der fører med det.

Mona Nyholm

Blev påkørt for 10 år siden og fik piskesmæld. Fra den ene dag til den anden, kunne hun ikke overskue at passe et fuldtidsjob, hvilket er årsagen til at hun fik tilkendt fleksjob.

 
”Jeg er selv herre over at få ting til at ske”
 

Hvis ikke man er selvstændig inden man bliver tilkendt fleksjob, er det ikke lovligt at starte virksomhed, men ingen regel uden undtagelse…

 

En kammerat tilbød at starte et cvr nr. op, og ”ansætte” Mona som adm. Direktør. Der blev underskrevet nogle juridiske papirer imellem dem, så begge parter er sikret.

 

Det har betydet enormt meget for Mona, at få lov at starte selvstændig virksomhed, fordi alt hendes arbejdsindsats, har været på hendes præmisser og hun har mulighed for at lytte til hendes kunder på deres præmisser, når møderne foregår online.

 

Mona fik lov til at starte i en praktik på 6 mdr. i hendes egen virksomhed, og fik startet op på den måde. Ved siden af har hun et fast job på 2 timer om ugen, så hun har et økonomisk grundlag.

Mona Nyholm

Mona måler hendes succes i delmål. At hun har fået et navn til hendes virksomhed. At hun har en god og stor facebook gruppe. Og at hun har vækstambitioner.

 

Monas første råd til dig der overvejer at blive iværksætter, er at du skal mærke efter om du har lysten til at starte virksomhed.

Det er vigtigt at lysten tager over på de dage hvor det ikke går godt, der hvor det hele er lidt træls.

 

Monas andet råd er, at du skal skabe dig et overblik. Hvad er din vision. Hvordan får du omsat den vare du har, hvem og hvor er din målgruppe. Altså simpelthen markedsresearch.

Monas tredje råd er, at du bare skal give den gas.

 

Inden du gør i gang, skal du dog rent lavpraktisk finde ud af hvad det er for en person du er. Kan du arbejde alene, eller hvad har du behov for som person.

 
 

Hvilket mindset skal du besidde?

Mona underviser i det man kalder for growth og fixed mindset. Altså er du åben og nysgerrig eller er du fastlåst og lukket…

 

Mona anbefaler at du, sørger for hard core kalenderstyring, og sørg for at holde fri når du har fri.

Du kan læse mere om Mona, hendes virksomhed og det hun tilbyder lige her på hendes hjemmeside.

 
 

Du kan følge hende på hendes Facebook side og hendes Instagram side. Udover det kan du melde dig ind i hendes Facebook gruppe hvor hun giver gratis hjælp til dig der skal leve dagligt med smerter.

 
 

Se hendes video her eller hør hendes podcast her og så bank på gruppen ’Bliv kvindelig iværksætter’, hvis du vil blive klogere på hvad du kan starte op som iværksætter og hvordan du kan gøre det. Du finder gruppen her.

 
 
 

#blivkvindeligiværksætter #kvindeligeiværksætteredk #iværksætteri #livetsomiværksætter #iværksættermor #forretningsudvikling #kanselvvilselv #netværk #danmark #inspiration #iværksætter #videopodcast #youtuber #podcaster #selvudvikling #selvkærlighed #iværksætterkvinder #drømme #detgodeliv #rollemodel #iværksætterdrømmen #tagchancen #tagspringet #dukangodt #skabdetlivdudrømmerom #fleksjob #socialrådgiver #flejobber

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)