Fremtiden er balancen mellem det maskuline og det feminine med Kirsten Stendevad

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Kirsten er 54 år gammel og bor på Østerbro med hendes 2 børn. Kirsten har siden 2003 arbejdet med feminint lederskab og er i dag ekspert indenfor feltet.

 
 
 

Hun fremkalder og udvikler fremtidens ledere og iværksættere og har skrevet bogen ”Fremtiden er feminin”.

 
 
”Jeg kaldte mig selv for et pink får i flokken og så lavede jeg et samlested for andre pink får”
 
 

Kirsten fortæller om hvordan det var at vokse op i 70ernes samfund og sammenligner det med samfundet i dag.

Kirsten Stendevad

Hun fortæller om hendes tid som TV vært, hvor hun opdagede dynamikkerne og forskellen mellem mænd og kvinder i arbejdslivet og hun på baggrund af det flyttede til New York som 26 årig og skabte hendes eget arbejdsliv. Hun har ikke modtaget en løncheck siden hen.

Vi taler om den forandring der sker i kvinder i moderskabet og hvorfor mange kvinder opdager en anden virkelighed for dem efter de er blevet mødre og vælger at blive selvstændige eller skifte karriere.

”Når kvinder tager der feminine kraft til sig bliver de sindssygt kreative, de bliver i stand til at få ideer der flugter med tidsånden fordi de udvikler deres intuition, de bliver meget mere modig, de bliver meget mere risikovillige, de bliver meget mere selvstændige, de bliver meget mere ukuelige og derfor bliver de virkelig et aktiv både for dem selv og deres omgivelser”

Sammen med en partner skrev Kirsten bogen ’millionøsemetoden’ som hurtigt fik vind i sejlene og da hendes iværksætteri peakede og hun blev betegnet som en økonomisk succes, blev hendes søn alvorligt syg af uhelbredelig kraft.

Kirsten fortæller om forløbet og jeg advarer om en tåre vædende fortælling. I tiden efter følte hun sig som en anti-rollemodel pga. den berøringsangst mennesker havde omkring hendes krise.

”Verden kommer ikke i balance før du gør! Verden kommer ikke i balance før du selv finder balance imellem det maskuline og det feminine”

Du kan lære mere om Kirsten, hendes historie og hendes virksomhed lige her:

https://kirstenstendevad.dk/

Og hvis du oplever at sidde fast i din forretningsopbygning eller dit næste skridt, så tilbyder min dygtige regnskabsekspert og jeg selv lige nu et intensivt 6 ugers 1:1 forretningsudviklingsforløb.

Og frem til d. 31/12 har du mulighed for at få refunderet 80% af din investering af iværksætter puljen, så din investering er under 5.000,-

Læs mere og book en afklaringssamtale på linket herunder

https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/1til1-forretningsvejledning

Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)