Pak dine begrænsninger væk som iværksætter

Donation Støt Kvindelige Iværksættere

Hvis du vil være med til at støtte Kvindelige Iværksættere, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet.
Alle bidrag uanset størrelse er utrolig værdsat! Og alle bidrag går direkte til at udbrede kendskabet til Kvindelige Iværksættere og kampen for at få flere kvinder til at tage springet ud i iværksætterlivet.

Dit bidrag gør en forskel!

Sinika Tiavad

Sinika Tiavad er 62 år og bor i ved Varde med hendes mand.

 

Hun ejer virksomheden klinik Tiavad, hvor hun tilbyder Reiki healing, kranio sakral terapi, bindevævsmassage til mennesker og dyr. Primært hest og rytter.

 
 

Sinika er førtidspensionist og iværksætter. Hendes drøm er at kunne få lov at sætte hendes pension på pause.

 

 

Det har altid været bedst for Sinika at arbejde alene for at kunne kontrollere hendes egen tid og hvem hun samarbejder med.

 

Ved siden af de behandlinger hun foretager for dyr og mennesker, kører hun taxa kørsel for at få alting til at køre rundt.

Corona krisen betød faktisk noget positivt for Sinika’s forretning. Hun satte hendes pris ned efter anbefaling, og det betød en kæmpe forskel for hendes forretning.

 

Hun begyndte at få flere kunder og April måned betød at hun indtjente mere end det hun brutto kunne for ind for taxa kørsel.

 

Sinika har ikke vækst ambitioner i den forstand at hun ønsker ansatte, men ønsker at kunne leve 100% af hendes forretning.

 

Hun har en stor drøm om at have et stort sted med tilknyttede dyrlæger og hvor hest og deres rytter kan overnatte og lignende.

 

Hun oplever sig som en succes i kraft af at hendes kunder giver positive tilbagemeldinger, hvilket er det vigtigste for hende for at kunne drive hendes forretning.

 

Sinika’s første råd til dig der overvejer at starte som selvstændig er, at du skal finde ud af hvad det er du brænder for.

 

Sinika var først i 50’erne før hun fandt hendes retning i livet, men hun har altid gerne ville være selvstændig.

 

Hun anbefaler at du prøver nogle ting af. Ting der pirre nysgerrigheden for at finde ind til det du kan arbejde videre med.

 

Du kan evt. starte som en hobby ved siden af dit arbejde, så du beholder sikkerhedsnettet.

 

Sinika’s andet råd er, at du skal undersøge om du skal have en kassekredit eller i hvert finde ud af hvor meget det kommer til at koste dig at starte op.

 

Hvor meget skal du investere i tid og økonomi. Brug evt. det lokale erhvervsråd hvor du kan få tilknyttet gratis rådgivning i form af en iværksætterkonsulent.

 

Sinika’s tredje råd er, at du har baglandet i orden.

 

Sørg for at du har støtten med hjemmefra og at i som familie kan planlægge jeres tid, så du har mulighed for at få det til at hænge sammen.

 
”man skal ikke se sine begrænsninger, man skal se de muligheder der er i stedet for”

 

 

Sinika anbefaler

Canva til det grafiske design

 

Kinemaster til redigering af hendes vidoer

 
 

Hvilket mindset er vigtigt at besidde?

 

Stædighed og troen på at det du gør er det rigtige. Du skal finde dit drive. Det er nødvendigt for at kunne “overbevise” dit bagland.

 

Det skal skinne igennem at du brænder for det og tror på det. Ellers er det svært for andre at tro på dig og det du gerne vil.

 
 
 

Er der faldgrupper?

Økonomi. Sinika mener at der er behov for at have et sikkerhedsnet for iværksættere. Det kunne åbne for muligheden at flere ville starte deres egen virksomhed.

 
 

Du kan læse mere om Sinika og det hun tilbyder her på hendes hjemmeside, hendes Facebook og hendes Instagram.

 
 

Se hendes video her eller hør hendes podcast her og så bank på gruppen ’Bliv kvindelig iværksætter’, hvis du vil blive klogere på hvad du kan starte op som iværksætter og hvordan du kan gøre det. Du finder gruppen her.

Facebook
Twitter
LinkedIn

GRATIS IVÆRKSÆTTERGUIDES

Klik her for at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tilsendt mine gratis iværksætterkurser!

9 TEGN PÅ AT DU HAR DET DER SKAL TIL FOR AT BLIVE (ELLER VÆRE) IVÆRKSÆTTER

TRICKET TIL AT FINDE IDEEN TIL DIN (NÆSTE) VIRKSOMHED

+80 FORRETNINGSIDEER DU KAN STARTE VED SIDEN AF DIT JOB (ELLER SOM EKSTRA INDTJENING TIL DIN VIRKSOMHED)